preloader
Search
  • No products in the cart.

Please, add your first item to the wishlist

Search
  • No products in the cart.

Please, add your first item to the wishlist

Τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς για το 2021 !

Τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς για το 2021 !

- StamatisBebe

Και κάπως έτσι, λοιπόν, έχει φτάσει η στιγμή που θα πρέπει να αγοράσετε ένα καροτσάκι για το μωράκι σας και φανταζόμαστε πως η μόνη ερώτηση που αντηχεί μέσα στο μυαλό σας είναι: Ποιά είναι τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς για το 2021?

Βέβαια, είμαστε σίγουροι πως με ένα γρήγορο search στο Google, η ερώτηση αυτή όχι μόνο δεν απαντήθηκε με ακρίβεια, αλλά πολύ πιθανόν να γεννήθηκαν και μερικές ακόμη. Για παράδειγμα, πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τύποι καροτσιών? Καρότσια βόλτας ή καρότσια περιπάτου, καρότσια 2 σε 1, καρότσια 3 σε 1, πολυκαρότσια, καρότσια μπαστούνια και η λίστα συνεχίζεται.

Έπειτα, γνωρίζουμε πως έχετε θέσει ένα συγκεκριμένο budget το οποίο θα θέλατε να διαθέσετε, όμως δεν θα ήταν φανταστικό αν μπορούσατε με το συγκεκριμένο ποσό να αγοράσετε και το καροτσάκι που θα ταίριαζε ιδανικότερα σε εσάς και τις ανάγκες του μωρού σας?

Ναι, έχετε δίκιο και σας καταλαβαίνουμε απόλυτα, αφού όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση!

Λοιπόν, μέσα από αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσουμε να σας λύσουμε όλες τις πιθανές απορίες και θα δούμε μαζί τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς για το 2021!
Παρακάτω, θα βρείτε καρότσια που όχι μόνο εξυπηρετούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό αλλά συμβάλλουν και στην βέλτιστη ανάπτυξη και άνεση του μωρού σας!

”Το ιδανικό καρότσι πρέπει να είναι εργονομικά σχεδιασμένο, ελαφρύ και άνετο για το μωράκι σας!”

– StamatisBebe

Τι είναι τα καρότσια βόλτας ή αλλιώς καρότσια περιπάτου?

Τα καρότσια βόλτας ή αλλιώς καρότσια περιπάτου είναι απλά, αλλά χρηστικά καρότσια που εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες του μωρού για μετακινήσεις και βόλτες.
Λίγο πολύ, όλα έχουν τις ίδιες ιδιότητες και εξυπηρετούν τους ίδιους σκοπούς, με προφανείς διαφορές στην ποιότητα των υλικών, το μέγεθος των τροχών ή ακόμη και των αξεσουάρ που τα συνοδεύουν.

Με άλλα λόγια, σχεδόν όλα τα καρότσια περιπάτου διαθέτουν τα εξής χαρακτηριστικά:

1.  Είναι κατάλληλα από 0 μηνών έως και 3 ετών (15 κιλά).
2.  Διαθέτουν σύστημα Switch, δηλαδή η θέση του καροτσιού είναι αναστρέψιμη, είτε προς το γονιό, είτε προς το δρόμο.
3.  Διαθέτουν ρυθμιζόμενη πλάτη πολλαπλών θέσεων.
4.  Είναι εξοπλισμένα με ποδόφρενο, έτσι ώστε να ακινητοποιείται όταν δεν το χρησιμοποιούμε.
5.  Έχουν αποσπώμενη μπροστινή προστασία.
6.  Διαθέτουν ρυθμιζόμενη κουκούλα, ώστε να προστατεύουμε το μωράκι από τις ακτίνες του ηλίου.
7.  Κλείνουν, συνήθως, εύκολα και με το ένα χέρι.
8.  Τέλος, ανάλογα με την εταιρεία, τα καρότσια περιπάτου περιλαμβάνουν ποδόσακο για το κρύο, τσάντα-αλλαξιέρα για τη μαμά, ποτηροθήκη και κάλυμμα βροχής.


Τι είναι τα καρότσια 2 Σε 1?

Τα καρότσια 2 σε 1 ή αλλιώς πολυκαρότσια 2 σε 1 είναι ο συνδυασμός του βρεφικού καροτσιού με ένα επιπλέον αξεσουάρ, απαραίτητο για την ανάπτυξη του μωρού.

Πιο αναλυτικά, οι εταιρείες, προκειμένου, να μας διευκολύνουν όχι μόνο οικονομικά αλλά και πρακτικά, μας προσφέρουν πολυκαρότσια στη θέση των μονών καροτσιών. Καρότσια, δηλαδή, που έρχονται με έξτρα καλαθούνα (πορτ-μπεμπέ), ή έξτρα κάθισμα αυτοκινήτου.

Το πιο σύνηθες φαινόμενο είναι ο συνδυασμός καροτσιού και καλαθούνας (πορτ-μπεμπέ). Βέβαια, όσο ελκυστικό και να ακούγεται, κρύβει και αυτό τα θετικά και τα αρνητικά του.

Θετικά χαρακτηριστικά των καροτσιών 2 σε 1:

1. Είναι, συνήθως αρκετά οικονομικά, γι΄αυτό που μας προσφέρουν.
2. Είναι αρκετά εύκολη η μετατροπή της βάσης του καροτσιού, σε αναπαυτική καλαθούνα για το μωρό, με τη χρήση μόνο δύο ιμάντων.
3. Εξοικονομούμε, αναμφίβολα, χώρο αφού το πολυκαρότσι μας συνδυάζει 2 αντικείμενα σε 1.

Αρνητικά χαρακτηριστικά των καροτσιών 2 σε 1:

1. Καθώς, η καλαθούνα είναι μετατρεπόμενη, έχει μαλακό πάτο και αυτό μας αποτρέπει από το να την ακουμπήσουμε πάνω σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια για να κοιμηθεί μέσα το μωράκι μας.
2. Η κλασική καλαθούνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, έως και τους πρώτους 6 μήνες, σαν κρεβατάκι του μωρού, όπου το κρατάει ζεστό και προστατευμένο, και επιτρέπει στους γονείς να το μεταφέρουν μέσα στο σπίτι. Παρόλα αυτά, το παραπάνω δεν είναι εφικτό στην περίπτωση των καροτσιών 2 σε 1.
3. Ενδέχεται, τα καρότσια αυτά να έχουν στενότερη θέση καθίσματος και αυτό κατά συνέπεια μπορεί να μειώσει την άνεση του μωρού μέσα σε αυτό. Αξίζει, βέβαια, να αναφέρω πως αυτό δεν ισχύει πάντα αλλά εξαρτάται από την εταιρεία και τις προδιαγραφές της.

Τι είναι τα καρότσια 3 Σε 1 ή αλλιώς συστήματα μεταφοράς μωρού ?

Τα καρότσια 3 σε 1 ή αλλιώς συστήματα μεταφοράς μωρού αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή τόσο για το μωρό αλλά και για τους γονείς του! Συνδυάζουν την απόλυτη άνεση, προστασία και ασφάλεια! Αποτελούνται, συνήθως, από ένα βρεφικό καρότσι, ξεχωριστή καλαθούνα και ένα κάθισμα αυτοκινήτου.

Όπως, προαναφέραμε, η καλαθούνα είναι βασικό αξεσουάρ εώς και τους πρώτους 6 μήνες ενός μωρού. Επιτρέπει στο μωράκι σας να κοιμάται άνετα και σε οριζόντια θέση, αποτελεί το κρεβατάκι του το πρώτο διάστημα και είναι εύκολη η προσαρμογή της πάνω στο σκελετό του καροτσιού! Επιπλέον, το κάθισμα αυτοκινήτου,όχι μόνο προσαρμόζεται εξίσου εύκολα πάνω στο σκελετό του καροτσιού, αλλά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και στις βόλτες σας με το αυτοκίνητο, από 0-13 κιλά του μωρού.

Τέλος, ένας ακόμη πιθανός συνδυασμός, είναι τα πιο οικονομικά συστήματα μεταφοράς μωρού, όπου αποτελούνται από καρότσια 2 σε 1 με ( ενσωματωμένη καλαθούνα στο βρεφικό καρότσι) και κάθισμα αυτοκινήτου.Αφού, λοιπόν, τώρα γνωρίζετε τα βασικά και τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των διαφορετικών τύπων των καροτσιών, πάμε να δούμε ποιά είναι τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς για το 2021!

1. BEBE STARS Καρότσι Βόλτας Torro

Το Torro είναι ένα καρότσι βόλτας προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια που συνδυάζει το απαράμιλλο στυλ με την άνεση του μωρού και την πρακτικότητα για τους γονείς.

Ο μοντέρνος, ανατομικός σχεδιασμός και ο σκελετός αλουμινίου καθιστούν το καρότσι εξαιρετικά ελαφρύ και άνετο.

Χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει είναι οι υπερ ανθεκτικοί τροχοί του EVA με περιστροφή 360°, όπου κλειδώνουν με διακόπτη χειρός. Επιπλέον, χρειάζεται 30% λιγότερη προσπάθεια ώθησης χάρη στο εξελιγμένο σύστημα που διαθέτει ο κάθε τροχός.

Κατάλληλο για μωράκια από 0 έως 36 μηνών. Το καρότσι βόλτας Torro, με λίγα λόγια, είναι ένα καρότσι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

2. INGLESINA Καρότσι Βόλτας Aptica XT

Το Aptica XT είναι το νέο καρότσι βόλτας της Inglesina, που με την κομψότητα του και την εργονομία του θα σας συντροφεύει σε όλες τις βόλτες και τις αποδράσεις. 

Χάρη στο αποκλειστικό Adaptive Cruise System, αυτό το καρότσι βόλτας προσαρμόζεται δυναμικά σε όλα τα εδάφη και στην ανάπτυξη του παιδιού σας, εξασφαλίζοντας πάντα μέγιστη ευεξία και εύκολη και ομαλή οδήγηση ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Αναλυτικότερα, διαθέτει μεγάλους τροχούς που διασφαλίζουν ευέλικτο περίπατο και ρυθμίζονται με βάση τον τύπο του εδάφους αλλά και το βάρος του παιδιού σας.

Ιδανικό για μωράκια από 0+ μηνών, θα έλεγε κανείς πως το καρότσι αυτό αποτελεί εγγύηση.

3. KIKKA BOO Καρότσι 2 Σε 1 Beloved

Εξελιγμένο και όμορφο καρότσι 2 σε 1 με απαλά κεντημένα σχέδια, παρέχει ασφάλεια και άνεση στο μικρό σας αγαπημένο μωράκι!

Διαθέτει ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου και γρήγορο πτυσσόμενο σύστημα. Το κάθισμά του εύκολα και απλά μετατρέπεται σε μία ενσωματωμένη καλαθούνα, μέσα στην οποία το μωράκι σας απολαμβάνει τον ύπνο του.

Είναι αρκετά άνετο και ασφαλές, αφού διαθέτει πίσω φρένο με ένα και μόνο άγγιγμα.

Φημίζεται για την προσιτή του τιμή, τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και την ευκολία στη χρήση του.

4. BEBE STARS Καρότσι 3 Σε 1 Belize

BEBE STARS Καρότσι 3 Σε 1 Belize

Ένα καρότσι 3 σε 1 για το οποίο είμαστε περήφανοι! Και πως να μην είμαστε αφού είναι κατασκευασμένο από την Ελληνική εταιρεία Bebe Stars και βραβευμένο για το εξαιρετικό του design!

Το καρότσι 3 σε 1 δεν είναι μόνο ένα μέσο μεταφοράς. Είναι ένα πολυκαρότσι μέσα στο οποίο το παιδί σας θα περάσει πολλές ώρες κατά την διάρκεια των πρώτων και πιο ευαίσθητων μηνών της ζωής του.

Γι’αυτό παρέχουμε το ιδανικό περιβάλλον, που είναι σε θέση να του προσφέρει την άνεση και την ασφάλεια που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Αποτελείται από ανθεκτικούς τροχούς και σύγχρονο σύστημα απορρόφησης κραδασμών.

Το εξωτερικό ύφασμα του καροτσιού είναι αδιάβροχο και καθαρίζεται πανεύκολα, ενώ το εσωτερικό ύφασμα είναι 100% βαμβακερό.
Μπορεί να αξιοποιηθεί είτε σαν καρότσι, σαν καλαθούνα, ή και σαν κάθισμα αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, το στρωματάκι του πορτ-μπεμπέ είναι επενδεδυμένο εσωτερικά, με ανατομικό προσκέφαλο και ρυθμιζόμενη πλάτη, που επιτρέπουν την άνεση και την σωστή στήριξη του μωρού.

Τέλος, έρχεται με μία τσάντα τύπου back pack που είναι αρκετά ευρύχωρη και διαθέτει και USB για την άμεση φόρτιση του κινητού σας!

Αναμφίβολα, αποτελεί μία επιλογή που θα την χαρείτε.

5. INGLESINA Καρότσι 3 Σε 1 Aptica Quattro XT

Δίνουμε στο μωρό σας το χώρο και την άνεση που του αξίζει με το καρότσι 3 σε 1 Aptica Quattro XT της Inglesina! Το καρότσι 3 σε 1 Aptica XT είναι το νέο σύστημα μεταφοράς της Inglesina, για βόλτες χωρίς όρια!

Εξαιτίας του αποκλειστικού συστήματος Adaptive Cruise, είναι ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε πιθανή συνθήκη και αντιξοότητα!

Οι τροχοί του είναι με διαφορά πιο μεγάλοι από τα υπόλοιπα καρότσια της αγοράς και είναι κατάλληλο προς χρήση για μεγάλο διάστημα. Διαθέτει ένα ανεξάρτητο σύστημα ρύθμισης των αναρτήσεων σε κάθε τροχό και ένα ειδικό στρώμα στήριξης που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το Τμήμα Νεογνολογίας του Νοσοκομείου «Maggiore» της Μπολόνια.

Μπορεί να μην είναι το πιο οικονομικό καρότσι της αγοράς, όμως η τεχνολογία του και η εργονομία του το δικαιολογούν απόλυτα!

Είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα καρότσι best-seller!

Και κάπως έτσι, σας παραθέσαμε, σύμφωνα με τα 35 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο των βρεφικών ειδών, τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς για το 2021!


xoxo,
StamatisBebe

Post a Comment

Νεογέννητο: Τα απολύτως απαραίτητα Blog

26410 26028

Κινητά επικοινωνίας:  6941484819 - 6947885288