Στρώματα

Ένα καλό στρώμα δεν βοηθάει μόνο στον καλύτερο ύπνο του μωρού σας αλλά βοηθάει και το σκελετό του να αναπτυχθεί καλύτερα αφού για τα μωρά κατά τους πρώτους μήνες ο ύπνος είναι σημαντικό κομμάτι της ζωή τους. Ένα στρώμα θα πρέπει να είναι ανατομικό, σταθερό, ανθεκτικό και καλά αεριζόμενο.

Προτειμούμε τα Ορθοπεδικά Παιδικά Στρώματα BEBE STROM. Η BEBESTROM προσφέρει ψηλής ποιότητας στρώματα και μαξιλάρια κατασκευασμένα από αμιγώς οικολογικά υλικά. Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα, τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα ύπνου των πελατών μας. Τα στρώματα της BEBESTROM είναι κατασκευασμένα από φυσικά, ανακυκλώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον. Υλικά όπως το latex και ο κοκκοφοίνικας χρησιμοποιούνται στην κατασκευή στρωμάτων της BEBESTROM, δημιουργώντας έτσι στρώματα που όχι μόνο σέβονται το περιβάλλον αλλά προσφέρουν ξεκούραστο και άνετο ύπνο.

Ποιο στρώμα να διαλέξω για το παιδί μου;
Σε γενικές γραμμές και για τα παιδικά στρώματα ισχύει ό,τι και για αυτά των ενηλίκων. Ειδικά για τα βρέφη και τα μικρά παιδιά θα πρέπει να προτιμάς τα πιο σκληρά στρώματα, όπου το μικρό σωματάκι δεν θα «βουλιάζει» μέσα τους. Όμως, τυχόν παιχνίδια ή διακοσμητικά θα πρέπει να απομακρύνονται κατά την ώρα του ύπνου, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο ατυχήματος. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του στρώματος να είναι υποαλλεργικά, φυσικής προέλευσης, και αν είναι δυνατόν το εξωτερικό ύφασμα να αποσπάται με φερμουάρ, ώστε να μπορεί να πλυθεί σε περίπτωση… νυχτερινού ατυχήματος!