Καλάθια και Καλαθούνες

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από Καλάθια και Καλαθούνες Pierre Cardin Design. Περιηγηθείτε κάτω από τα Βρεφικά δωμάτια στο Μενού για λεπτομέρειες και προϊόντα.

Βρισκόμαστε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, επί της οδού Κύπρου όπου και διαθέτουμε δύο καταστήματα. Από το 1982 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των βρεφικών ειδών στην περιοχή του Αγρινίου. Η έντονη ποιοτική παρουσία μας στο χώρο των βρεφικών ειδών, η μακρόχρονη πείρα μας στο αντικείμενο και η συνεχής  ενημέρωση στο χώρο μαζί με την απέραντη αγάπη μας για τα παιδιά μας μας κατατάσουν εώς μία από τις πλέον καταξιομένες εταιρίες στην περιοχή του Αγρινίου για τρεις ολόκληρες δεκαετίες!

Η εγκυμοσύνη και τα πρώτα στάδια της μητρότητας αποτελούν μια συναρπαστική περίοδο γεμάτη προκλήσεις, κατά την οποία είναι καλό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν οι συμβουλές των ειδικών για να σας βοηθήσουν να φροντίσετε τον εαυτό σας και το μωρό σας. Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι ο σεβασμός προς το παιδί και το περιβάλλον. Πρωταρχικό στόχο στη διάθεση βρεφικών και παιδικών προιόντων είναι οι προδιαγραφές  ασφαλείας.  Πιστεύουμε στην άριστη ποιότητα προιόντων βάσει αυστηρών προτύπων ασφάλειας.

Είμαστε σε επικοινωνία με οργανισμούς του χώρου.  Συλλέγουμε πληροφορίες προερχόμενες από τους ίδιους τους γονείς, οι οποίοι γνωρίζουν στην πράξη τις ανάγκες των παιδιών τους.

Η δεύσμευσή μας είναι να εμπλουτίζουμε στο μέγιστο βαθμό τις γνώσεις μας για τον κόσμο των παιδιών και να τις χρησιμοποιούμε ώστε να προσφέρουμε λύσεις και προϊόντα για όλα τα στάδια ανάπτυξής τους.

Προσφέρουμε προϊόντα εμπνευσμένα από τη φύση που έχουν δημιουργηθεί έπειτα από εκτεταμένη έρευνα και κλινικές δοκιμές. Σήμερα, συνεχίζουμε να παρέχουμε πρωτοποριακές λύσεις που θα διευκολύνουν το τάϊσμα και τη φροντίδα για την υγεία και την ασφάλεια του μωρού σας.