Καθίσματα Αυτ/του Inglesina

 

ΟΜΑΔΑ 0+  Iglesina Huggy Multifix

Το Huggy Multifix είναι ένα κάθισμα αυτοκινήτου για να ταξιδεύουν τα πιο μικρά παιδιά, εξελιγμένο σχετικά με την άνεση και την ασφάλεια χάρη στη ανακλινόμενη γωνία της πλάτης και στην τεχνολογία Side Head Protection. 

Εύκολο στην εγκατάσταση λόγω επίσης και της βάσης που αγοράζεται ως αξεσουάρ και διατίθεται σε κανονική έκδοση ή ως Isofix. Ιδανικό για το ταξίδι, αλλά τέλειο και για τον περίπατο, καθώς λόγω του πρακτικού συστήματος “Easy Clip” μπορεί να αγκιστρωθεί απευθείας σε όλους τους σκελετούς καροτσιών της Inglesina και να μετατραπεί σε ένα πρακτικό Σύστημα μεταφοράς επιτρέποντας έτσι την απευθείας τοποθέτησή του από το αυτοκίνητο στο καροτσάκι περιπάτου χωρίς τη μετακίνηση του μωρού ενώ κοιμάται. 

Εγκεκριμένο σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία ECE R 44/04.

ΡΥΘΜΙΖΌΜΕΝΟ ΣΚΙΆΔΙΟ ΓΙΑ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΧΡΉΣΗΣ ΧΩΡΊΣ ΤΗ ΒΆΣΗ

 

Ομάδα 0+/1 Marco Polo

Το Marco Polo είναι ένα κάθισμα αυτοκινήτου τελευταίας γενιάς, σχεδιασμένο για το νεογέννητο και για να το συνοδεύει στην ανάπτυξή του έως τα 18 κιλά.

Εξαιρετικά άνετο χάρη στο σχεδιασμό του και στη δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης του καθίσματος, από τη θέση του ύπνου σε εκείνη του ξυπνήματος.

Εγκεκριμένο σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία ECE R 44/04, χρησιμοποιεί τεχνολογία S.H.P. (Side Head Protection), για να προστατεύει το κεφάλι του μωρού από τις πλευρικές προσκρούσεις.

 

 

 

Ομάδα 0+/1 Magellano

Το κάθισμα αυτοκινήτου Maggelano είναι σχεδιασμένο από την Inglesina για χρήση από τη γέννηση του μωρού έως τα 18 κιλά. Ο μοναδικός σχεδιασμός του που αγκαλιάζει το μωρό το καθιστά άνετο και πρακτικό και η ανάκλισή του σε τέσσερις θέσεις επιτρέπουν στο παιδί να κοιμηθεί με άνεση στα ταξίδια σας. Εγκεκριμένο σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία ECE R 44/04.