Είδη Βρεφανάπτυξης – Προϊόντα Chicco

Πιπίλα Physio Soft

Η πιπίλα Physio Soft συνδυάζει τη θηλή φυσικού σχήματος με το πολύ μαλακό καουτσούκ ή σιλικόνη κάνοντας την ιδανική για την ώρα του ύπνου που η πιπίλα μπορεί να γλιστρίσει από το στοματάκι του μωρού. Είναι απαλή και μαλακή στην αφή και δεν ενοχλεί τον ύπνο του μωρού. Η θηλή έχει ανατομικό σχήμα και είναι λεπτή και εύκαμπτη για να προσαρμόζεται τέλεια στο στόμα.

Έχει ραβδώσεις που προσομοιάζουν στον ουρανίσκο και ειδική κοιλότητα για τη σωστή τοποθέτηση της γλώσσας κατανέμοντας σωστά τη δύναμή της προς τον ουρανίσκο και τα πλάγια, βοηθώντας έτσι στη σωστή ανάπτυξη του ουρανίσκου και των δοντιών του μωρού.

 

Chicco Θηλή Φυσική Μέθοδος – Σιλικόνη ή Καουτσούκ

ΑΝΤΙΛΟΞΙΓΚΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ, ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΡΟΗ. Η Θηλή από φυσικό καουτσούκ ή σιλικόνη επιτρέπει το θηλασμό του μωρού με ηρεμία, χάρη στο μεγάλο σχήμα της που καθιστά το θηλασμό πιο φυσικό. Η βαλβίδα κατά των κολικών εξασφαλίζει τη μείωση των κολικών. Η Θηλή είναι κατάλληλη για όλα τα μπιμπερόν της σειράς Φυσική Μέθοδος.

 

Ηλ. Αποστειρωτής 7 θέσεων Sterilnatural Basic

Η αποστείρωση είναι μία διαδικασία απαραίτητη για την υγεία του μωρού. Οι κοινοί τρόποι καθαρίσματος δεν αρκούν για την εξασφάλιση της ολοτελούς εξάλειψης επικίνδυνων βακτηριδίων από την επιφάνεια των αντικειμένων. Ο Ηλεκτρικός Αποστειρωτής Ατμού SterilNatural Basic της Chicco επιτρέπει την αποστείρωση όλων των προσωπικών αντικειμένων του παιδιού (μπιμπερό, θηλές, πιπίλες, παιχνίδια, μαχαιροπήρουνα κτλ.) γρήγορα και φυσικά. 
• Η συνολική ώρα αποστείρωσης είναι 15 λεπτά (10 λεπτά θέρμανση + 5 λεπτά αποστείρωση). 
• Διατηρεί τα μπιμπερό αποστειρωμένα έως 8 ώρες εφόσον δεν ανοιχτεί το καπάκι
• Αποστειρώνει έως 7 μπιμπερό (150 ml).
• Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα στο τέλος του κύκλου θέρμανσης

 

Ηλ. Αποστειρωτής 6 θέσεων Natural Digit

Η αποστείρωση είναι μία διαδικασία απαραίτητη για την υγεία του μωρού. Οι κοινοί τρόποι καθαρίσματος δεν αρκούν για την εξασφάλιση της ολοτελούς εξάλειψης επικίνδυνων βακτηριδίων από την επιφάνεια των αντικειμένων. Ο Ηλεκτρικός Αποστειρωτής Ατμού SterilNatural Digit της Chicco επιτρέπει την αποστείρωση όλων των προσωπικών αντικειμένων του παιδιού (μπιμπερό, θηλές, πιπίλες, παιχνίδια, μαχαιροπήρουνα κτλ.) γρήγορα και φυσικά. 
• Η συνολική ώρα αποστείρωσης είναι 12 λεπτά (7 λεπτά θέρμανση + 5 λεπτά αποστείρωση). 
• Διατηρεί τα μπιμπερό αποστειρωμένα έως 24 ώρες, καθώς επαναλαμβάνει τους κύκλους αποστείρωσης αυτόματα κάθε 5 ώρες.
• Αποστειρώνει έως 6 μπιμπερό (150 ml).
• Η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα στο τέλος του κύκλου θέρμανσης

 

Συσκευή Θέρμανσης Μπιμπερό

Η Συσκευή Θέρμανσης Μπιμπερό επιτρέπει την προετοιμασία των μπιμπερό και των ομογενοποιημένων τροφών στην ιδανική θερμοκρασία για το γεύμα του μωρού εύκολα και μέσα σε λίγα λεπτά.

Όταν φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, την διατηρεί για 1 ώρα περίπου.

Διαθέτει ειδικό ραφάκι για θέρμανση βάζων μωρουδιακής τροφής.

Επιπλέον, για μεγαλύτερη ασφάλεια απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 1 ώρα λειτουργίας.

 

Υγραντήρας με υγρόμετρο Mammy

Ο Υγραντήρας διατηρεί την υγρασία σε εσωτερικούς χώρους στους 550 δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για το παιδί σας.

Ο χλιαρός ατμός του υγραντήρα δεν έχει κίνδυνο για εγκαύματα. Η χωρητικότητα του δοχείου εξασφαλίζει την λειτουργία του για 11 ώρες.

Με σύστημα ασφαλείας – Σβήνει αυτόματα όταν το νερό τελειώσει. Η συσκευή σβήνει αυτόματα εάν μετακινηθεί κατά λάθος.

 

Ενδοεπικοινωνία Audio Digital

Η Ενδοεπικοινωνία Audio Digital χρησιμοποιεί ψηφιακή τεχνολογία DECT για να εμποδίζονται οι παρεμβολές, προσφέροντας σας ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο.

Το μοντέλο αυτό έχει φωνητική ενεργοποίηση και φωτάκι νυχτός που διασφαλίζει τον καλό ύπνο τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα. 

Εμβέλεια συσκευής χωρίς εμπόδια έως 300m.

 

Ενδοεπικοινωνία Αναλογική

Η Αναλογική Ενδοεπικοινωνία χρησιμοποιεί αναλογική τεχνολογία που σας επιτρέπει να παραμένετε σε συνεχή επικοινωνία με το μωρό σας. Έχετε πάντα μαζί σας το δέκτη για να ακούτε το μωρό σας όταν κοιμάται ή όταν παίζει χωρίς να το διακόπτετε.

Φωτεινά LED δηλώνουν το επίπεδο ήχου στο παιδικό δωμάτιο ώστε να ξέρετε πότε πρέπει να επέμβετε.

Επιπλέον, η Αναλογική Ενδεπικοινωνία έχει δύο διαφορετικά κανάλια ώστε να μειώνεται η πιθανότητα παρεμβολών. Εμβέλεια συσκευής χωρίς εμπόδια έως 150m.

 

Κλασσικό Θήλαστρο

Το Κλασσικο θήλαστρο, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια κατά την ευαίσθητη περίοδο του μητρικού θηλασμού και είναι
ιδανικό για όλες τις περιπτώσεις που η μητέρα δεν μπορεί να ταίσει από το στήθος το μωράκι της. Είναι εύκολο στην χρήση
και εξάγει το γάλα εύκολα και αποτελεσματικά.

Έχει βαλβίδα ρύθμισης ροής που επιτρέπει να επιλέγετε την ένταση του πιπιλίσματος, ώστε να μην τραβάει τις θηλές. Η συσκευή απαρτίζεται από λίγα μέρη που αποστειρώνονται και καθαρίζονται υγιεινά και με ασφάλεια.